just nu... ansiktsbehandling - mobilblogg

He alla! Jag vet att jag knappt uppdaterar längre men jag vet inte vad jag ska skriva. Just nu sitter jag på "spa harmoni" och har precis fått en sköööön ansiktsbehandling. Nu väntar jag bara på Linn sen ska vi cykla hem och kolla film hela dagen! Myyyysigt. Nu ska jag inte skriva mer, ganska jobbigt att skriva på mobilen! Hoppas ni har det bra!

julafton - mobilbloggar

Idag är det julafton. Ska snart äta kungskrabba och sedan efr det oxfile! Så sjukt gott! Skönt att inte behöva äta julmat. Nu måste jag gå. Blir bättre update när jag sitter vid en data senare. Ha en fortsatt bra julafton alla!

jullov!

Äntligen jullov! Dagen har varit ganska lugn faktiskt. Började vid 9 och kollade julshow på skolan. Efter det kollade vu film på vår klass som Kjell filmat ända sedan sexan!!! Alla var så gulliga och små. Sen fick man gå hem vid 12. Vid tre-tiden skulle man vara på plats i staffanssalen där det var sång och lite tal av vår rektor. Sen gick vi till skolan igen och vi fick våra betyg! Nu i eftermiddag har jag bara legat i min säng för det är så sjukt kallt och jag fryser hela tiden. Har även kollat några avsnitt "O.C". För en stund sen gjorde jag en liten pizza till mig, den blev såååå god! Nu sitter jag framför TV;n och bara chillar! Hörs senare alla!

14 December!

Dagen har varit ganska chill, bara ett matteprov som var lite jobbigt! Annars kollar vi bara på film på alla lektioner eller så har vi betygsnack! Min syster fyller även 18 år idag så har nyss ätit den gooood middag! Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och chattar med lite folk!

Boys Like Girls ~ Hero Heroine


love


Min mest spelade låt!


Lördag 10/12 - 2011 + outfit

Åhhhhhhhhh ännu en lyckad dag! Haft lite släkt här eftersom min syster fyller år på onsdag!! Ätit gott och haft trevligt!! Nu spelar jag hög musik och ska snart sätta på några avsnitt Pretty little liars eller Vampire Diaries! Godis och cola gör inte kvällen värre! Bjuder på dagens looook! Körde även på lockigt hår, känns så ovanligt på mig, brukar alltid ha det platt. Ha en bra kväll allihopa.♥
Även en bild från igår!

toppenkväll

Dagen har varit mer än superbra. Slutade skolan vid 11 så jag gick hem och slappade några timmar. Sen beställde vi hem sushi!! Så gott och mysigt! Efter det fixade jag mig för att sedan skulle vi ta oss vidare till Arenahallen för att kolla "Familjens Julkalas", såååååååå bra det var! Eric Saade är bara bääääst asså. Supermysigt. Nu sitter jag i soffan och äter godis och kollar idol-finalen!! Ännu mer mys. Vilken toppen fredag!

*


08-12-11

Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon!!! Såååå skönt, denna veckan har ju varit lite speciell, massa prov och grejer. Imorgon ska kemin in och jag har även ett prov i kemin. Även en idrott och hälsa uppgift som ska in. Igår slutade vii tidigare eller vissa gjorde det, så Kajsa förljde med mig hem i 1 och en halv timme och vi satt och bara pratade!! Så mysigt! Idag fick vi också gå hem tidigare, för vi hade teoretiskt och jag skulle ju ändå jobba med kemin. Imorgon slutar jag vid 11, också tidigare för vi har inte vår sista lektion. Ganska chill vecka ändå. Imorgonkväll händer det mycket också, ska på julkonsert och sånt mys! Ska även ha gäste i helgen för min syster fyller 18 nästa vecka! Hon har blivit stor... Nu ska jag bara mysa och lyssna på musik!

Tisdag

Som sagt så har vi hur mycket som helst i skolan just nu. Igår fixade jag klart min svenska som ska in imorgon, idag hade vi vår SO redovisning som gick jättebra, och på fredag har vi kemi-inlämning och prov! Ska sitta hela dagen imorgon med min kemi. För övrigt så händer det inte så mycket. Hoppas ni har det bra!


RSS 2.0