Smile

Sicken skön dag det varit! Skolan gick snabbt med tre lektioner, sen en runda in till stan med Felicia mest för att fördriva tiden, kollade runt lite innan jag åkte hem och satte mig och kollade det nya Halloween-avsnittet av Pretty Little Liars, helt awesome, fast lite småläskigt. 
 
Sen har jag bara suttit på mitt rum, spelat musik och gått genom lite läxor med Linnsan! Ska strax ner och äta lax, kolla lite tv och plugga vidare. Mer update senare...♥
 
Nytagen bild!

ingen rubrik...

Hejsan alla! 
Tänkte bara skriva lite om dagarna som gått utan updatering. Inget kul hände i helgen, var mest hemma, sprang lite och myste framför tv:n. Igår var jag i skolan och hade tre lektioner, slutade vid tre och åkte in till stan med Felicia och kollade lite. Idag var nog den jobbigaste dagen, lektion på lektion. Fick tillbaka ett biologiprov och ett engelskaprov som jag blev nöjd med! Inga roliga lektioner och slutade vid tre då jag och Felicia drog in till stan igen för att kolla på en krage, men det blev inget köpt så jag åkte hem och satte mig i soffan och kollade det nya avsnittet av 90210, grymt bra! Sedan lagade jag mat och käkade sen kollade jag tv nyss, Svenska Hollywood fruar, så sjukt kul! Nu ligger jag iallafall i min säng och ska strax sova, tänkte kolla ett avsnitt Smallville först. Har även hört på de här bra låtarna under dagen, LYSSNA!! 
 
 
 
Och självklart lite One Direction♥
 

Fredag, äntligen

Skolan var helt ok idag, hade en mattelektion då vi lärde oss om vektorer, ganska chill lektion. Sen hade vi idrott, hade lite Core och sen spelade vi innebandy! Ganska kort dag, när jag kom hem lagade jag en pizza. Precis kollat klart det nya Vampire Diaries avsnittet och nu lyssnar jag lite musik. Hoppas ni får en bra fredagskväll!
 

Guten Nacht Schweden!

Legat i sängen och kollat de två senaste avsnitten av ANTM cycle 19 nu, så grymt! Ska strax sova, tänkte bara lyssna lite musik innan. Imorgon har jag två lektioner, matte och idrott. Det blir en kort dag, slutar vid två och sedan ska jag hem och slappa, kanske blir så att jag springer lite på löpbandet.. Ska verkligen försöka blogga mer nu, så länge det inte krockar med skolan, för plugget kommer alltid först! Ska upp vid halv åtta imorgon vilket känns som en väldigt lång sovmorgon för mig eftersom jag gått upp innan sex i tre dagar nu... Updaterar mer imorgon när jag kommer hem från skolan! 

TORSDAG!

Tisdagen spenderades med klassen på nationalparken Söderåsen i Skåne, jag tycker det var så himla fint där i skogen, mysigt! Det var en bra dag helt enkelt, Igår hade jag matteprov vilket gick som det gick, kanske inte det bästa men... Igår morse var jag även hos doktorn och kollade min hals som varit helt knäpp den senaste månaden och jag har ingen aning vad som hänt men ska till någon specialist! Idag har det varit en ganska chill dag, haft tre lektioner och slutade vid ett ungefär. Då åkte jag och Felicia in till stan och kollade lite, alltid kul! Kom hem för en timme sedan ungefär. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, lyssna musik och äta något gott. Jag är sugen på pizza, haha! Vi får se vad det blir. Nu sitter jag på mitt rum och gör ingenting, superskönt! Känner verkligen att jag uppskattar att inte göra någonting och att inte behöva plugga ibland! Men nästa vecka kommer nog nya läxor och prov, så jag tar vara på ledigheten. Nu ska jag fixa en stoooor kopp te och lyssna på denna sköna låten.
 

Tuffa veckor

Kul att folk fortsätter kolla in på min blogg när jag knappt uppdaterar den, men det ska jag försöka ändra på! Har den senaste veckan haft otroligt mycket plugg i skolan, men jag var beredd på det när jag valde Natur. Stressade med ett biologiprov, ett engelska muntligt test, tyska glosor, en svenska recension och ett idrottsarbete, men jag är glad eftersom jag hann med allt. Har kommit fram till att jag ska börja planera lite bättre så jag inte får allt på en gång. Fick tillbaka en svenska novell i torsdags som jag fick A på, vilket jag är superglad över. Annars har veckorna bara flutit på som vanligt.

Igår kväll åt jag sushi för tredje gången på två veckor ungefär och det är verkligen underbart gott! Idag vaknade jag hyfsat sent enligt mig och gick upp vid elva, Sedan dess har jag kollat på "The nine lives of Chloe King", är på avsnitt 7 på säsong ett alltså har jag inte kommit särskilt långt men det är en bra serie i alla fall! Måste bara tillägga att det nya Vampire Diaries avsnittet var BÄST!
Mer update senare!♥

RSS 2.0