*

"The best day of your life is the one on which you decide your life is your own. No apologies or excuses. No one to lean on, rely on, or blame. The gift is yours - it is an amazing journey - and you alone are responsible for the quality of it. This is the day your life really begins"

I'm Happy!!!

Hej alla!!!
Har det ganska stressigt i skolan nu, alla prov och inlämningar som kommer nu innan jul. Hade fysikprov idag som gick ganska bra, tror jag! Nästa vecka har jag svenska-inlämning, so-redovisning, kemi-inlämning och kemi prov! SJUKT! Känner att jag ligger lite i back... men ska plugga massa imorgon, försöka bli klalr med kemin iallafall. Dagen har varit jobbig, massa lektioner och en lång dag. Efter skolan hängde jag, Kajsa och Felicia med hem till Klara! Vi jobbade på vårt so-arbete, som vi inte blev klara med idag heller... Men nu ska jag kolla tv och bara chilla! Ha det bra!

iiiiiiiiii...


Lovely :)

Vilken skön dag det varit! Nyss ätit mat och snart ska jag sätta mig i soffan och kolla film, äta kladdkaka osv!! MUMS. Iallafall så har jag nästan städat klart, inte helt! För jag vet inte vart jag ska lägga alla grejer...Nu ska jag fixa kaffe! Vi hörs senare!♥

"It was a moment of clarity"

Haloooooo!!!!
Är på suuuperbra humör idag! Håller på att städa mitt rum och spelar hög musik! Det blir sååå fint! Ska sätta upp lite bilder på min vägg också, ska bara hitta några fina, vilken skön lördag! See you later guys!

25 november tvåtusenelva

Sitter nu i soffan och kollar Idol med familjen! Ätit god mat och även en goood kladdkaka som jag lagade innan idag!! Dagen har varit lugn, fyra lektioner i skolan och slutade vid halv ett. När jag kom hem kollade jag film med min undebara syster!! Tog även massa foton. Myyyysig fredag. Imorgon ska jag kolla ytterligare en gymnasieskola och bara slappa hela helgen! Hoppas ni får en bra kväll allihopa! ♥


It's Complicated

Hej alla läsare!
Just nu ligger jag i min säng och ska strax sova! Kollat lite Vampire Diaries avsnitt nyss, älskar det! Dagen igår var kul, vi hade volleybollturnering mellan alla klasser! Det gick faktiskt ganska bra, vi vann 5 av 6 matcher(set) med tjejlagen. Idag har jag mått sådär, lite irriterad och halvont i huvudet. Men allt är bättre nu!! Har inte några läxor eller något sånt att plugga till än. Dock ett fysikprov nästa onsdag! Imorgonbitti har vi hemkunskap och vi ska laga våra "egna" måltider! Snacka om skoj, hoppas bara det blir gott. Nu ska jag lyssna klart på en låt och sedan sova! Hoppas alla har haft en bra dag! Sovgott! ♥
Jag och söööta Kajsa

LOVE


Helt obeskrivligt

Det finns inget ord som beskriver hur bra Breaking Dawn var asså! Helt gryyyyyyym. ♥ Som sagt så sov jag över med Kajsa inatt hemma hos mig, riktigt mysigt! Var uppe till halv tre och snackade massa. Idag har det varit öppet hus på vissa gymnasieskolor. Det var kul och nu är jag nästan säker på vad jag ska välja! Har nyss ätit och tänkte ta ett varmt bad för jag har ont i huvudet. Hoppas ni har haft en underbar lördag!

Fredag med Kajsa och Breaking Dawn!

Just nu sitter jag och målar på mitt hus till bilden som ska vara klar nästa vecka, det är så svårt!!! Men jag älskar att måla så det går ändå bra. Om en halvtimma kommer Kajsa och hämtar mig för vi ska gå på Breaking Dawn!! Sjukt taggad! Kajsa ska även sova här efteråt, så kuuuul! Men nu måste jag fixa mig lite, skriver mer senare!

Tisdag!!

Sjukt tråkigt dag i skolan idag. Hade "nationella"-test grej hela morgonen i 2.5 timme! Det gick skitsnabbt och jag blev precis klar när tiden var "ute". Efter det var det bara tyska och SO... Sen har jag inte gjort så mycket, haft ont i huvet! Nu sitter jag och chattar med lite folk och bara tar det lugnt! Är helt slutkörd, supertrött! Blir att lägga sig tidigt ikväll kanske? Aja, nu ska jag sätta på lite musik! Puusss

*

It's all the small things that makes life worth living.

Grattis pappa på farsdag!

Idag har det inte hänt så mycket, spelat badminton med familjen och lite annat! Just nu sjunger jag lite och ska snart kolla O.C!

Fredagsmys!

Hallllooojj! Jag älskar fredagar! Inte bara för att det är helg utan också för att det kommer ett nytt "The Vampire Diaries" avsnitt! Man kan inte annat än att älska den serien! Dock är det "uppehåll" nu till januari eller något? Tråkigt! Men det finns annat att göra. Nu har jag precis ätit kvällsmat! Som jag faktiskt lagat helt själv! Det blev fläskfile, klyftpotatis och rödvinssås! Det var så himla gott, jag älskar både att laga maten och att äta den, haha! Nu ska jag slappa med lite musik innan idol börjar om drygt en halvtimme! Ni får ha en suuuuuperbra kväll! Pussss♥

Kemilektion!

Sitter på en ganska intressant kemilektion om periodiska systemet! Fick massa stenciler som jag är klar med nu! Det är fredag idag vilket är så himla mysigt! Älskar fredagar! I helgen ska jag bort eftersom det är farsdag! Hoppas ni har en bra fredag! Kajsa sitter här bredvid och hälsar till er alla! Puss!

9 november 2011

Dage har varit bra! Matteprovet gick ganska bra och jag får väl hoppas på ett bra resultat! Nu sitter jag i skolan på en svenska lektion och vi läser om bloggar! Så passande, men jag slutar om tjugo minuter och då ska jag hem och slappa! Ikväll ska jag till gymnasiemssan i Arenan, vilket kommer bli skoj! Ha en fortsatt bra dag!

Lovet är slut och jag lever

Mitt lov var super! Jag älskar verkligen Spanien! Så skönt väder! Kom hem i lördagskväll typ och var sjukt trött, att sitta på ett plan i 3.5 timmar och sen sitta i bilen i 3.5 timmar är inte att leka med. Riktigt tråkigt... Aja, nu har skolan börjat igen, vilket inte är jättetråkigt eller jättekul. Jag trivs! Dagen har varit kul och mycket har hänt! Imorgon har jag en superkul dag!! Massa kul lektioner, utom en... haha. Sen har jag även ett matteprov, som jag pluggar till just nu faktiskt. På eftermiddagen bär det av till Arenan för att gå på gymnasiemässa! Spännande... Även på torsdag ska jag dit med klassen och alla nior tror jag... Nu ska jag kolla på "Halv åtta hos mig" och plugga lite till! Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0