två kanon låtar ♥

 

 




whatwhat

Nu är man hemma från skolan, har kollat igenom hemkunskaps uppgifter till provet imorgon och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla tv en stund, skolan idag var helt okej för att vara en första dag. Men massa prov och sånt i veckan. Som sagt ett hkk prov imorgon, matteprov på onsdag, spanska prov på tosdag (tror jag). Tyska läxa till torsdag och redovisning av svenska på torsdag. Nästa måndag har jag också en redovisning. ha det bra!

trött

Igårkväll så gick jag och la mig i tid, men somnade inte förrän typ halv ett? Sjukt jobbigt för jag ville sova. Sen idag vaknade jag innan min klocka ringde... men nu är jag klar och skolan börjar om en timma, så jag ska nu kolla tv på datan. Dagen blir jobbig och lång i skolan och det ser kallt ut ute! Vill inte ut... iallafall ha en bra dag!

kollade igenom...

...gamla bilder från 2010 och började sakna mitt hår! Jag klippte ju mig i Spanien i vintras och det blev KORT, men det växter väl ut igen.  Kolla va långt...



We Cry ~ The Script


live your own life

Vet att jag varit lite off på bloggen i helgen, men jag har mest slappat eftersom skolan börjar imorgon och då kommer jag börja blogga som vanligt igen. Fredagen var otroligt kul! Var hemma hos Lisa med tjejerna och åt och kollade film. Igår va jag bara hemma, och idag har jag inte gjort så mycket heller. Har nyss kollat Viktor's livesändning och jag måste säga att du är grym! Haha, iallafall så ska jag gå ner och ta en semla, tror jag för mamma bakade innan! Gott. Berättar mer om veckan senare.

Lockigt.........

Lockade ju mitt hår och såhär blev det! Ska iväg om en halvtimme, ska gå till Klara sen går vi till Lisa!
Nu sitter Linn och låtsas vara fotograf ? KUUUUL

hejhejhejehejdå

Långtråkig dag, kollat igenom "Life unexpected" två säsonger. Nu ska jag strax försöka locka mitt hår till ikväll och sedan byta om, för att senare gå till Lisa! Kommer bli sjuktkul med alla tjejer! ♥ Mer update senare.

onsdagendentjugotredje

Gårdagen var lyckad! Filmen var sjukt bra och nu vill jag se den igen!!! Gick upp sent imorse och kollade One Tree Hill (nytt) och gjorde lite annat. Har nyss spelat EyeToy med Linn och Alex, det va sjukt kul! Även spelat nått familj/kunskaps spel. Också jättekul, Alex åkte nyss hem och nu hör jag Linn på löpbandet! Ska också springa lite senare och sen duscha. Nu ska jag kolla saker på datan och äta mitt godis. Hörs senare!

sanctum.........

..var bäst!!!!!!!!!!! herregud, den va så sorglig så jag nästan grät. Rekommenderar verkligen den! Iallafall så kom vi nyss hem och nu ligger jag i min säng och chattar. Hörs imorgon!

strax dax

Så, min dag har varit bra! Gick upp vid 8-9 tiden och gjorde mig klar för att åka iväg med Linn och mamma. Vi åkte hem och jag kollade på 90210 och GG (nya avsitt) så sjukt bra!!! Ikväll har jag lagat mat och även gjort lite annat, om ca 20 minuter ska vi iväg och köpa godis på maxi sedan bär det av till biografen för att se "Sanctum" Kommer bli kul! Vi hörs senare för nu ska jag spela lite till på pianot/keyboarden. ♥

"shortcut"

Dagen kort och gott, tränade, duschade, kollade tv och lagade mat. Nu ska jag lägga mig i sängen och kollapå "127 hours". Imorgon blir det att åka med Linn och klippa sig och hämta Alex sen blir det bio med dem. KUL! Sovgott alla! ♥

godmorgon!

vaknade för en timma sedan, jobbigt att vakna och inte kunna somna om även om man vill. Legat i sängen och kollat DHW och ska strax gå ner och äta frukost. BeRightBack...

Oasis ~ Wonderwall


helgen

Så, äntligen hemma!
Igår åkte vi till Växjö och gick lite på stan och jag handlade en stickad tröja på BikBok. Vi gick till hotellet och badade sen på kvällen så gick vi och åt på restaurangen "akropolis". Åt "black&white" det va supergott, man blev sjukt mätt! Sen vandrade vi hem och kollade på tv på hotellrummet. Idag vaknade vi vid 8 och gick och åt frukost, som var jättegod! Det är så gott med bär på yoghurt(?). Efter det åkte vi runt och kollade på ställen där pappa jobbat och mamma gått i skolan osv. Sen åkte vi och hälsade på lite annat folm, även en runda till farmor & farfar sen hem. När vi kom hem satte vi ihop vårt nya löpband, blir väl att pringa ibland på det? haha, får se. Har även hunnit kolla på Smallville, ett nytt avsnitt, asso det är så grymt! Älska liksom. Nu ska jag äta lite godis och fortsätta chatta på fb. Nu har jag även sportlov vilket betyder att jag ska sova länge imorgon, skööööööönt! Hörs senare♥!

sportlov

sportlov nudå! Blir slapp. Antagligen dålig uppdatering i helgen. Men i veckan blir det bättre. Idag var de en skoj dag! Sista timmen hade vi laboration, det va sjukt kul. Hihi, veckan efter lovet har jag tre prov och en redovisning, kuuuuuuul!

godmorgon!

Gick upp vid fem övewr sju idag, gjorde mig klar och nyss har jag ätit. Gott. Idag har jag en låååång dag.
Ska strax ut och möta Ebba. Får se vad som händer i eftermiddag, sen imorgon börjar ju sportlovet! Sjukt skönt ech efterlängtat. Hihi, Hörs senare ! ♥

Quote.

"It's not about who I am, It's about who they are. They are people who hate, devide and they feed of the people that don't fight back. Yeah I could laugh it off, but what about the girl who can't?
Who's gonna help her?"
~
P.S

Sött


Jana Kramer ~ I Won't Give Up


Ny favorit ♥ från One Tree Hill

HIHI

Inte bloggat mycket i helgen men inte hunnit eller kännt för det. Iallafall så har jag nyss fixat ihop bilderna på menyn... dock lite gamla bilder, de komemr bytas ut under tiden som jag tar nya... men då säger jag till eller så ser ni kanske det? För ett tag sedan skickade jag in min svenska recension till min lärare, blev nog bra. Nu ska jag strax sova. Vi hörs imorgon!!! Sovgott!♥

tjabba tjena hallå

HIHIHIHIHIH
sitter och har drama me kajsa, hihihihihihihiih KUL
slutar efter nästa lektion. Hörs hemma!

Sovgooott

Ligger nu i min säng och försöker mig på lite nya saker till bloggen, kanske är lite rörigt nu i helgen. Även en ny header men den är bara tillfällig... Imorgon ska jag in till stan och hämta ett nytt kort... Annars ska jag inte göra något, slappa! Hihi, iallafall så ska jag strax sova, så sovgott!

Chocolate chip cookies!


MMMMMMMMMMmmm!
De blev sjukt goda! Det stod att det skulle bli 9 st på en sats typ, och jag fick 26 stycken!
Hihi, nu sitter jag och lyssnar på musik med chips och ska strax kolla film.
PuuuuuuuusS!


Bakar!!!


fridaaaaaaaaaaayy

Dagen har varit helt okej. Var sjukt trött när jag kom hem så la mig i soffan och vilade. Nu är jag pigg!
Sjukt skönt med fredag och det ska bli mys i soffan! ska snart baka tror jag, GOTT !

whatupppp

Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik, ska snart sova men tänkte skriva ett inlägg åt er först.
Dagen har varit helt okej, dock lite tråkig. Jag skickade mitt SO arbete till vår lärare för en stund sen, det blev nog bra. Aja, imorgon blir det en kort dag och jag ska nog baka när jag kommer hem, även fota! Hihi, kul. Sovgott!

wihooo

JA! jag är nu klar med min uppgift till SO;n om luft. Ska bara skicka in den. hihi!  Iallafall så hade vi tyskaprov idag, vet inte hur det gick... men ska ha "del2" på måndag/tisdag. Så det blir lite plugg till helgen. Vi hade också mini-tennis på idrotten vilket jag och Klara ägde på! Vi vann faktiskt. Sjukt kul, hade även fys med Lina. Kul. Idag slutade jag vid tre och när jag skulle GÅ hem så spöregnade det!!! Så jag blev riktigt blöt. Nu ska jag laga kaffe latte med skum... hihi gott! Hörs!

hälsosamt????

Detta var vår skolmat i typ fredags? Ser ni att det är kyckling? vilket man inte ska äta rått? haha.
Usch ooch jag åt av den, innan man skar upp den och såg allt blod och grejer. Blir väl att fortsätta med att inte äta i skolan. Iallafall så lovade jag bilderna... Nu ska jag läsa tyskan och spanskan en gång, sen ska jag soooova! Skönt.


right now...

jag pluggar tyska!!! men det är jobbigt. Fattar inte allt med dativ, ackusativ osv.. Får väl göra mitt bästa på provet!!! Hörs senare!



JAPPJAPP

Under dagen har jag fixat klart mitt luft arbete och min recension! Lyckat. Nu ska jag bara söka upp lite svar på datan om provet imorgon. Muntligt...

Fixade nyss en ny msn (konto), för mitt gamla var typ spärrat/hackat? Hade runt 600-700 kontakter och nu har jag 10...? sjukt, orkar inte lägga till alla. Får se om jag kan fixa upp min gamla...

Imorgon blir det en kort och skön dag. Sen plugg för jag har tyskaprov på torsdag och jag fattar nada.
Hörs!



just nu...

...PLUGG!


solektion ;)

slapp med mac datorerna på so lektionen, strax har vi lunch! Jag slutar vi tre idag, får de vad som händer då men ska plugga, för jag har massa inlämningar och ett prov på onsdag.
Hörs senare när jag kommer hem. Ha en bra dag!

*



"Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many people have pictures of you. How many moments of other peoples life have we been in. Were we a part of someone's life when their dream came true or were we there when their dream died. Did we keep trying to get in? As if we were somehow destined to be there or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone else’s life, and not even know it."

Lördag

hejhejhej.

Vaknade tidigt imorse, konstigt för jag var sjukt trött. gick upp vid tio iallafall efter att jag kollat "Smallville (nytt avsnitt). Vilket var sjukt bra och spännande. Efter en lånf förmiddag så åkte jag, Linn och pappa och övningskörde. Det var superkul att vara med när Linn körde. Längtar till jag får köra... kanske. Iallafall så åt jag nyss kycklingsallad. GOTT! Och nu ska jag nog ta och kolla en film. men först måste jag ta upp pappas kamera, för jag har några bilder på den som är mina. Ska även ladda över bilderna från skolmaten och visa er. Rikigt vidrigt. Aja, hörs & ha det så bra!

bbbbbbbbuuusyyy

Gårdagen va skoj, Har haft fullt upp hela tiden. Lagat mat och massa. Mer om det senare. Nu ska jag sova, för jag är så sjukt trött!!! Ha en trevlig lördag :)

hihi,, mysigt att jag hör regnet mot mitt fönster...
Måste komma ihåg att berätta om skolmaten också! Mer det kommer senare idag/imorgon? RIKTIGT ÄCKLIGT! HÖRS!

lalalalala...

Som sagt slutade jag kvart över elva idag!!! Sjukt skönt. När jag kom hem kollade jag film och lite annat. Sen lagade jag mat. Blev gott. Imorgon har jag studiedag och kommer inte göra så mycket. Det nya One Tree Hill avsnittet vaar najs, bröllopet och allt. Så fint. Nu ska jag fortsätta kolla "No ordinary family" Sen lite senare blir det film. Hörs! ♥

SO lektion (:


so lektion sen slutar jag!

Sitter just nu på en SO-lektion och slutar snart ... slipper matte och biologilektion för vår lärare var sjuk... SKÖNT
Imorgon har jag också studiedag vilket är superskönt. Och gud vad halt det var ute idag!!! ramlade nästan hela tiden, hehe. Hörs senare.

RSS 2.0