*

Grym ♥

XOXO

Tjabba tjena hallå!
Dagen började bra! Fick reda på att vi endast skulle ha två lektioner så vi slutade runt 11, det var sköööönt! Sov en stund och kollade nya avsnitt och grejer när jag kom hem. Det var extra mysigt för min syster var också ledig idag så jag fick spendera en dag med henne♥ Nu gjorde jag nyss tyskaläxa och kollar lite på tv. Imorgon slutar jag vid två, hyfsat iallafall. Later!

söndagskväll med bio

Var och kollade "Star Wars" på bio innan med hela familjen. Filmen var iallafall riktigt bra enligt mig! Det var e kul upplevelse att se den efter alla åk på Disneyland på attraktionen "Star tours", som är sjukt kul(!!!) Och ALLA borde se "Star Wars" någon gång innan de dör. Annars har jag nte gjort något speciellt, fixat klart mitt citatarbete i svenskan som skulle redovisas imorgon. Nu ska jag lägga mig, sovgott!!

Lördagskväll

Fortfarande sjuk, mår dåligt till och från. Igårkväll kunde jag knappt stå upp för att jag hade så ont i huvudet(!) Men det är iallafall lite bättre idag. Jag älskar lördagar (och fredagar), att äta gott och ha mysigt. Idag käkade vi ryggbiff, såååå sjukt gott! Mumigt!! Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen och ligger i soffan. Åhh, det är sportlov snart, gud va skönt!! See ya later!

Banoffepaj

Sååå sjukt god kaka! Vi åt den i Spanien på en restaurang och försökte igårkväll göra en liknande. Den blev iallafall jättegod!!

Sunshine

Nu har man gjort klart två av tre moment i Svenska Nationella prov!! Skönt! Dock är jag sjuk :( Känt mig dålig sen i måndagseftermiddag, men en sak jag lovade mig själv var att inte missa nationella och det gjorde jag inte! Det var faktiskt ganska kul att göra dem. Uppsatsen på 160 minuter tog inte alls så lång tid utan jag var klar ungefär en timma för tidigt. Men jag satt och läste igenom den typ 5 gånger. Har nyss käkat lax-pasta, rester sen igårkväll, Den var så jäääääävla god asså. Ny favoriträtt kan jag säga. Nu sitter jag iallafall och försöker på ihop ett citatarbete i Svenska som ska in på måndag. Det går ganska dåligt om jag får säga det själv. Kanske ska lyssna lite musik istället. hmmm.. Nu ska jag iallafall gååå, vi hörs alla! ♥
assååååå guuud, jag vill verkligen på semester nu!!!

19:50

Nu sitter jag i soffan och kollar på "halv åtta hos mig" och äter popcorn! Dagen har inte varit kul alls. Tråkiga lektioner och när jag kom hem så somnade jag. När jag vaknade så hade jag huvudvärk och var illamående, vilket jag fortfarande är... Mer uppdatering imorgon!

måndag morgon

Hej alla! Gör mig i ordning inför skolan just nu. Ska dra om 5 minuter! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg. Idag har vi ingen särskilt speciell dag, imorgon däremot har vi nationella i svenska(!!!) Men det kommer nog gå bra. Nu ska jag gååå, vi hörs senare i eftermiddag♥

Gymnasieval

Nu har jag gjort mitt val som jag är nöjd med! Naturvetenskap all the way! Idag har jag inte gjort så mycket, letat bilder som ska upp på min vägg, målat naglarna och lyssnat musik. Nu sitter jag framför tv;n och bara slappar! See ya!

Drive by ~ Train

skööön låt♥

update

Såg nyss på melodifestivalen, asså fyyy vad det sög? haha, så dåliga låtar så det är inte sant. Nu sitter jag iallafall och  kollar James Bond filmen, har sett de flesta! HÖRS!
Så söt♥

One Thing

Saturday!!
Haft gäster hela dagen, ätit supergod mat och haft trevligt! Nu sitter jag i soffan och chillar lite med familjen. Börjar även bli trött... kanske ska laga lite kaffe. Aja, har inte mer att säga så vi hörs!!

Friday night!

Tjaaaao!
Fredagkväll hemma = mysigt!
Dagen har varit hyfsat bra, skolan var chill. Hade engelskaprov som gick suuuperbra! När jag kom hem kollade jag på The Vampire Diaries, ett nyss avsnitt som var heeeelt awesome!!! Annars gör jag inte så mycket, mormor har kommit hit, och imorgon ska vi fira mamma som fyllde år i onsdags! Har ansiktsmask på och ska måla naglarna nu. Ska även kolla lite på "In Time" med Linn och Alex om en stund! Have a nice night!♥

before i die...♥


RSS 2.0