doktorn + scones

Kom nyss hem från doktorn... Hade typ ingen bakterie så jag fick ingen medicin. Dock gör det skitont fortfarande. De tog även stick i fingret! Innan idag lagade Linn scones till mig och ni ska veta hur goda de blev! Nu ska jag ta citron och honungs te och lite glass. Sen blir det att pcka och kolla film eller nått. ♥


MY b-day!!

Idag fyller jag år!! Kul. Linn kom nyss hem och nu ska jag duscha snabbt medans hon ska baka scones. Mums. Var hemma från skolan idag också. Mår dåligt, min hals svider och gör jätteont. Legat i soffan sedan jag gick upp och kollat på Vampire Diaries. Så sjukt bra. Kollade även nya avsnitt av Off the map och ANTM. Hörs senare.

everything

sjuk fortfarande och nu är min hals värre än igår. Tog en panodil för nån timmer sen som hjälper lite tror jag. Det gör så sjukt ont när jag sväljer... Nu ska jag ta ur diskmaskinen sen klä på mig. Legat i morronrock hela dagen. Imorgon är det min födelsedag så jag hoppas jag kan må lite bättre då... later dudes!

SJUUUUUUUUUUUUUUUUUK

Stannade hemma från skolan idag, har sjukt ont i halsen!
Pappa kommer snart hem och hämtar mig för jag ska till doktorn. Har blivit en vana för mig för jag har ju alltid ont i halsen. Solen har inte tittat fram idag heller, vilket jag tycker är dåligt. Hade hoppats på lite sol för det va så sjukt skönt igår. Hade planerat att sätta mig och skriva lite på min deckare igår som vi började på igår i skolan och då använder vi MAC datorer så såklart gick det inte att skriva på min data. Får fixa det i skolan imorgon eller på torsdag. På tal om torsdag så fyller jag år då! Kulkul. Dock är det den tråkigaste dagen i veckan men det kommer nog funka iallfall. Imorse när jag vaknade då typ vi sju så kollade jag på nya avsnitt av "Make it or break it" och "the secret life of the american teenager". Kul att det börjat visas igen. Nu ska jag dricka något sen kommer pappa. Hörs senare eller imorgon. Får se om jag orkar uppdatera mer idag.

Bild från systemkameran jag fick i lördags!

dag + outfit

Passade på att ta lite bilder!

Snart kommer lite av släkten för att fira både mig och pappa som fyller år i veckan. Se om man får något fint! Städat som en galning hela dagen och handlat och sånt. Gick upp vid tio i sju för att lämna min syster på hennes skola för hon skulle till Göteborg på någon TUR-MÄSSA.
Hoppas ni kommer ha en bra dag för det kommer jag!


Idag kör jag på en fläta!


Linne från Only
Jeans från Levis, köpta i USA
och mammas jacka!
Även ett flätat skärp från H&M
+ några bilder från när jag hade lockigt hår och skulle till Lisa, det var så fint!!!


night

Redovisningen gick bra, fick typ VG++. Dagen har varit lång! Gjorde labb-grej i skolan, ganska kul. Sen har jag städat hela mitt rum. Så nu är det inte fullt med kläder... skönt. Hörs imorgon och sovgott!

Pirrigt...

Redovisning i musik om ca 5-10 minuter!!! Önska mig lycka till!

kortfattat

Badhuset och allt i tisdags var awesome! Sjukt kul med andra ord. Idag har det varit varmt ute! Vilket är ett stort pluuuus! Slutade vid tre och då stannade jag, Kajsa och Felicia kvar och jobbade med vårt musik arbete så jag gick hem efter det och då var klockan... halv fem tror jag! Har nyss ätit kyckling wook, älskar att äta det... delvis att laga det. Nu ska jag fixa talkort och se om jag gjort alla mina läxor... Imorgon kommer Mormor hit och i helgen ska vi fira både mig och pappa. Jag fyller år om exakt en vecka!! Kul. Vi hörs senare.♥

something

Hejj alla! jag är medveten om att jag är lite seg på att uppdatera menmen...
Dagen va chill. Imorgon blir det bättre! Först idrott, hemkunskap där vi btw ska laga våfflor sen efter det så blir det badhuset med klassen! KUL! aja, ska kolla film nu, sen sova. Hörs!!

Skola snart

Strax iväg tilll skolan, blir lång dag... Tråkigt! Hör när jag kommer hem.

Matthew West ~ Family Tree ♥


PIRANHA

Fin dag idag, inte gjort så mycket. Kollade nyss klart på filmen "Piranha", kollade bara på den för att Steven R Mcqueen är med. Men usch vilken film. Asso typ humor blandat med döden och vatten. Sjuk film. Mycket blod också! Dock lite för overkligt för min smak.

Bilder från filmen;

Steven R Mcqueen! ♥




LALALALLALALa

Varit lite upptagen och lite tröt för att blogga nu i två dagar. Hållt på men lite videos och sånt. Kollade igenom alla Vampire Diaries igen, det är sjukt asså! Kan inte sluta titta på en av de som är med och sjunger!! Han är så galet snygg också. Iallafall så har det inte hänt så mycket i skolan heller. Imorgon ska jag sova länge för jag är så trött. Men ska inte sova riktigt än. Är det inte 4 veckor kvar till påsklov eller något nu? Shit va kul. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Hihi, nej men jag ska nog kolla film eller något. Ha en bra fortsatt fredag!

home

Hemma från skolan nu. Tråkiga lektioner! Gick även och hämtade mina musik papper till redovisningen på fredag så att jag kan kolla lite. Nu sitter jag i soffan med ett glas te. Linn kommer snart hem, hon sitter på bussen iallfall. Vi håller även på att byta våra luckor så här är en kille och fixar det nu. Senare blir det att bara ta det lugnt, ska kolla något avsnitt av "The Vampire Diaries" Alltså ett gammalt som jag redan sett. Och när jag kollade första avsnittet så fattade jag inte och visste inte vilka alla var så ska antagligen kolla det första avsnittet i säsong ett. Älskar den serien. Iallafall så dör jag av hunger och så länge han är här kan jag inte äta. Mer om det senare.

Not much

Skolan om tio minuter. Fem feta lektioner idag. Slutar ungefär vid två. Sen blir det hem. Och solekn skiner idag också, men pappa sa att det var minus grader, vilket är tråkigt. Hoppas ni får en bra dag.

Ben Harper ~ Amen Omen

skön låt ♥

All i Need

Hej alla!
Solen skiner idag!!! Ett stort + !
Ska strax iväg för att ha idrott första lektionen, sedan blir det hemkunskap och lite annat. Har även Spanskaprov idag! Kommer nog gå bra. Ska ni göra något speciellt under dagen?
När jag kommer hem ska jag förhöra min syster på något och sen blir det att slappa, för vi har inte prov eller något i veckan. Så otroligt skönt. Ska meddela om att jag fyller år om 17 dagar!! Kul, hihihi. Nu ska jag ta nått att dricka så hörs vi senare när jag kommer hem.

hemma och sjukt trött...

Mina fyra dagar i Spanien har varit väldigt sköna. Vädret kanske inte var det bästa förrens igår men vi gjorde massa annat. Kom hem igår kväll och var jättetrött så gick och la mig på direkten typ. Jag längtar tillbaka!!! Sitter nu i soffan och ska till skolan om ungefär 50 minuter, ha det bra !





spanien!!

Kom fram till Spanien inatt! Sitter nu och skriver lite meddelande till folk. Har det sjukt skont! Kommer hem pa sondag! Vi hors da!


hemma efter mycket plugg...typ

HALOOOOO!
Nu sitter jag i soffan hemma hos mig med Kajsa. Vi har det mysigt som vanligt. Hade tre lektioner som var mer än onödiga. Vi hade en redovisning i grupp men ändå enskilt, det gick jättebra. Vi slapp de sista två lektionerna för vår lärares barn blev typ sjuk... SKÖNT. Hörs senare!

studiedag och slapp

Haft studie dag idag och gjort absolut ingenting, så sjukt skönt!!! Bara tagit det lugnt och kollar TheVampireDiaries, vilket är sjukt bra. Serien är så trovärdig om man jämför med typ twilight, dock är det inte samma stil heller.
Vad tycker ni om vampyrer?
Iallafall så ska jag nu packa klart till imorgon. Måste även läsa igenom en redovissning till imorgon. Slutar tidigt imorgon så det är skönt. Nu ska jag fortsätta kolla och ta en semla för det är typ "den dagen" idag? Hörs senare.

morgon, urtrött

Gick upp vid tio i sju idag och duschade och blev klar vid halv. Nu sitter jag o äter lite. Ska strax gå igenom en sak vi ska ha i skolan. Sen är man ju inte lite trött heller, och jgav a sjuk i helgen vilket inte gör det bättre. Ska hålla mitt tal idag, kommer gå bra! I lördags började jag kolla Vampire Diaries och jag har redan sett typ tio ansvitt! Så grymt. Iallafall så hörs vi senare folks!

Gooood morning

Strax iväg till skolan, ca tio minuter. Fyra lektioner idag, kuul! Dock är de helt okej. Slipper ju sista. Sen vet jag inte vad jag ska göra, har sjukt ont i halsen och jar vita prickar så det är inte kul. Men nu måste jag gå, adios!

dagen

HEJSAN!
Inte uppdaterat så mycket idag men har inte orkat ... typ. Skolan va kul, hade basket på idrotten sååå sjukt kul! Sen hade jag spanska, och jag var själv! Bara jag på lektionen, så det blev en privatlektion. Sen när jag kom hem så kollade jag tvo ch åt, sen somnade jag. som vanligt... haha. Imorgon slipper alla tjejer sista lektionen, skönt att sluta tidigare. Har precis ätit en semla, gott! Hörs senare!

just nu.


Dricker kaffe i min favorit mugg!

HIHIHIHIHI.........


Nu...

... SO lektion!!!! Sitter och har SO och jobbar om Eu-parlamentet som jag, Kajsa och Felicia skall redovisa på måndag! KUL. Snart har vi lunch och sen blir det matteprov!!! Men det kommer nog gå finfint. Vi hörs när jag kommer hem. HEJDÅÅ!

school soon

Hej å hop!
Sitter nu här nere och väntar, ska gå om tio minuter så tänkte skriva lite. Hur lång tid tar det för er att bli redo på morgonen? För mig tar det runt en timma.. om jag duschar annars kan jag hålla mig på en halvtimma. Skönt. Iallafall så slutar jag tidigt idag, vilket är ett stort plus +++++! Och då ska jag fixa mitt tal och ta tiden o läsa det för Linn. Imorogn är det redovisning!!! Riktigt nervös. Idag kom ett nytt OneTreeHill avsnitt och jag längtar till jag kommer hem så att jag kan se det! Glöm inte kolla nu alla, så hörs vi senare!♥

Evening this tuesday

Har nu pluggat matte, druckit kaffe och tagit lite bilder... Är uttråkad och letar efter ny musik men hittar ingen, tips? Ska fortsätta lite till med matten nu, sen blir det att kolla tv. Och vet ni ??? Jag hade inget spanskaprov på torsdag! Så Skönt. Men har ju min redovisning om Jesse McCartney. Måste öva in allt imorgon, men det kommer nog gå bra för jag skrev klart alla "små" kort i skolan så jag ska bara ta tiden på det sen är det klart!


Uppiggande låt, jag lyssnar på just nu.♥

Högtalare

Rekomenderar verkligen denna högtalare, Linn och jag fick den i julas och den har används mycket! Den finns här om någon vill kolla in den. Jag älskar den iallafall och ljudet är bra och riktigt högt!!!
Plus att den gör så att min Ipod ser ännu snyggare ut!♥

Fin ellerhur ?

out of line

Hej alla!
Dagen har varit ...speciell?
Började med idrott då jag tror jag skadade mig för just nu haltar jag ???
Sen hemkunskap, provet och allt gick bra, men påvägen hem så missade vi bussen! Eller den körde utan att vänta på oss! Så vi tänkte gå tillbaka till skolan men vi tog den vanliga bussen istället. Sedan fortsatte dagen som vanligt. Kollade på 90210 när jag kom hem, det är så grymt asso! Man kan inte annat än älska den serien. Har även nyss ätit mammas goooda mat, kasslergryta me curry och ris, underbart! Nu ska jag kolla igenom matten till imorgon, hörs lite senare.

Under tiden får ni en söt gammal bild på mig från när jag var 4-5 år alltså 11 år sedan. Shit vad tiden går! Och jag har lugg!


RSS 2.0