måndag...

oj, vilken dålig update. Helgen gick så snabbt, tapetserade mitt rum, eller iallafall en vägg, det blev suveränt!!

Dagen började vid nio då jag gick upp och duschade, fixade mig osv, vid halv tolv tog jag bussen till skolan. Det är skönt att börja så sent för man blir ganska pigg i skolan och kan hänga med mer på lektionerna. Slutade dock runt fyra och var inte hemma förrän fem och jag var så sjukt hungrig! Så jag käkade och nu har jag bara suttit i soffan och kollat Robinson och pluggat lite tyskaglosor till på torsdag! Nu ska jag strax sova så jag klarar att gå upp vid sex imorgon!

My day..

Dagen började way too early, redan klockan sex gick jag upp... Kändes konstigt eftersom jag haft sovmorgon alla andra dagar. Hade engelska då vi skrev ett brev, vilket var kul, svenska då vi hade läsförståelse + 50 ord, sen fick vi våra IPADS(!!), och sen håltimme i drygt tre timmar innan min sista lektion; tyska. Slutade vid fyra men var inte hemma förrän halv sex eftersom jag träffade en gammal kompis ifrån min förra klass så vi stod och prata lite. Nu sitter jag på mitt rum och är sjukt trött och håller på och kollar "Degrassi", förövrigt mår jag superbra och stortrivs på gymnasiet! ♥
 
 
 
Min fina padda! 
 
 
"Skittles" som min syster köpte i London. Sååååååå underbart gott! 
 
 
Min goda fruktsallad! 
 
 
 
 
 
 

dagen...

Under gårdagen hade jag tre lektioner, fick träffa lärare och slutade vid kvart över fyra.

Idag hade vi kick-off hela dagen med 2:orna. Jag tycker att det var jätttekul, vi fick gå runt i Halmstad på olika stationer och ha lite tävlingar. Vi kom trea och fick klubbor som pris! Kom hem vid 15:00 och hade riktigt ont i fötterna. Legat i soffan sedan dess och jag tror jag somnade en stund, haha. Har precis ätit och nu ska jag kolla på tv resten av kvällen tills min wunderbara syster kommer hem från sin weekend i London.

Sunday.

Dagen började med att jag tog en runda i bilen och körde utan ett enda motorstopp, ganska bra tycker jag. Har precis kollat klart "Hungerspelen" med mamma och pappa, det var längesen jag såg den och jag längtar efter andra filmen redan, efter att ha läst alla böckerna som för övrigt är helt awesome. Har inte gjort så mycket idag, kollat "degrassi" och bara slappat. Imorgon börjar jag vid 12:10 så det blir lite sovmorgon för min del!

Körde för första gången...

Skolan igår var helt okej, hade en mattelektion då vi hade en diagnos sen fick vi gå efter en halvtimme. Så jag och några tjejer stannade och kollade lite affärer i stan innan vi åkte hem.

Idag vaknade jag vid 10 och spelade lite sims, sen åkte jag och kollade bilar med mamma och pappa. Sen till dagens höjdpunkt; JAG KÖRDE för första gången i hela mitt liv. Asså gud vad kul det var, Trots alla motorstopp så funkade det till slut att starta och växla. Blev så peppad till att köra mer så det blir nog en runda imorgon också. Har precis ätit världens godaste lax med Quinoa(nytt för min del, men jättegott!) och brownie med glass så jag är väldigt mätt. Ikväll blir det filmtittande och mys med mina underbara föräldrar! XO


Första dagen!

Första dagen på Sannarpsgymnasiet var bättre än jag trodde faktiskt!! Först upprop och massa info, fick ett skåp (överskåp så jag är glaaaaaaaaad!) träffade klassen och den verkar faktiskt ganska bra, "lekte" en namnlek sen fick vi lite mer info och vid halv två fick vi gå hem, tror jag. Imorgon har jag bara en lektion (min första mattelektion!) som börjar vid tio så det blir lite sovmorgon vilket är skönt eftersom jag gick upp vid sex idag. Kom hem innan med huvudvärk iallafall så har legat i soffan och chillar ett tag. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan laga mat, skriver mer imorgon!

Senaste dagarna....

I måndags var jag på min nya skola, kollade lite, fick schema och träffade lärare. Det blir säkert bra! Börjar imorgon så sitter på mitt rum och fixar ihop pennor och lås så jag slipper göra det imorgon bitti. Igår cyklade jag till stan med min syster och shit vad tråkigt det är att gå i affärer, jag hittade endast en bh. Dock letade jag inte efter något speciellt. Idag har jag inte gjort särskilt mycket, mest suttit i soffan och kollat på "Jane by design", en serie som jag började kolla på för några dagar sen som är väldigt bra med tanken på att jag inte gillar mode... Nu ska jag dricka upp min smoothie och välja kläder inför imorgon. Skriver mer då, ha det bra så länge!

Tänkte...

...börja blogga lite igen, har inte varit hemma på hela sommaren då jag varit i SPANIEN!! Älskar det landet. Var där först fem veckor med familjen sen kom en kompis och stannade i två veckor så sammanlagt var jag i Spanien i sju veckor! Det låter väldigt mycket men tiden gick sjukt fort, jag ville ju stanna ännu längre när jag skulle hem. Tänkte att ni skulle få njuta av lite bilder:

RSS 2.0