Tips om serie ^^

En ny kategori är alltid kul så för första gången ska jag tipsa om en ny serie som heter "No Ordinary Family" och handlar om en familj som krachar och kommer hem med superkrafter som ingen annan vet om. Ganska kul men jag har bara sett fyra avsnitt änsålänge. Men ska defnitivt fortsätta kolla. Lite kul också att det är en person med från O.C som jag nyss slutat kolla på. Ta en titt på serien. Jag kollar på denna sidan som jag rekomenderar till alla program och filmer.

Placebo - Running up that hill


beautiful

Dagen har varit jobbig, kändes jättelång även om vi fick sluta tidigare... Annars har jag bara sovit, hihi skönt. Även ätit och nyss druckit en latte. Sitter nu i min säng och sjunger... kuuuuuuuuul! Hörs senare

helgen

Tjenixen!
I fredags var jag hemma med familjen och myste, igår väcktes jag tidigt och åkte iväg till Lund. Där shoppade vi mycket!! Nästan hela dagen. Hittade lite tröjor och sånt. Köpte även en ram som jag nyss satt upp med fina gamla bilder på mig och Linn.  Kom hem sent och åt gott. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Legat i sängen för jag har haft lite ont i huvudet. Kollade klart OC säsong 4 också. Vill att det ska finnas mer! Just nu är jag på toan och gör ett fotbad, ska klippa mina naglar ock sånt, har även ansiktsmask på. Någon med C-vitamin... alltid kul. Imorgon blir det skola och slapp, kanske ska fixa läxor... Har nått papper i hkk;n och mååånga inlämningar. Hoppas er helg har varit bra, hörs!

busy, not anymore!

Tjena Tjena !
Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit att blogga, skolan gick finfint. Fick sluta en halvtimmetidigare vilket var skönt! Sen gick jag hem och lyckades halka en eller två gånger. Sen åt jag pannkaka, mums. Efter det gick Linn och jag och köpte massa godis som nu ligger här bredvid mig! Gott! Iallafall så ska jag nu kolla klart OC sen sova eller något. Hörs senare!

godmorgon!!!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !
Vet inte varför men jag är glad idag! Kul för jag hatar torsdagar. Dagen kommer vara lång och tråkig. När jag kommer hem senare ska jag skriva uppsatser... Ha de bra dag!

moremoremore

JA! Mina läsare stiger mer och mer nu, kul!  Har inte skrivit så mycket på sistone men har fullt upp. Idag fick vi tillbaka våra engelska prov och jag fick bara ett fel, så det blev MVG! Ett av mina starka ämnen. Iallafall så när jag kom hem så åt jag och satt i soffan typ tio minuter sen gick jag upp på mitt rum och sov! Jag skulle kolla OneTreeHill och precis innan jag kollat klart på det nya avsnittet så somnade jag, mina ögon bara pooooooooff. Fast jag hade sjukt ont i huvudet. Just nu gör jag inte så mycket och tänkte laga kaffe för att hålla mig vaken en stund till. Imorgon ska jag börja skriva två uppsatser tror jag, en i Teknik och en i SO;n. Ganska tråkigt men men. Nu måste jag sjunga och bli lite pigg! Vi hörs!

HEJ

Drar till skolan om 5 minuter! Ska försöka att inte halka på vägen, hörs senare!

21;00

Dagen har varit lyckat. Började med idrott och hemkunskap. Sen provet i svenskan som gick bra. Sen har jag bara varit hemma och kollat O.C i soffan, så sjukt bra. Nu ska jag kolla tv, vi hörs!

GOOODnight

Pluggat klart för dagen och Linn har förhört mig, tror att det kommer gå bra! Just nu ligger jag i min säng och ska läsa en Frida tidning som Linn fick hem igår sen ska jag sova! Hörs imorgon och sovgott!

Plugg

Tänkte bara kolla in lite och säga att jag har fullt upp med pluggande tills imorgon då jag har svenska prov i ordklasserna, pluggat hela dagen... Var för en stund sen och tog pass foto, blev väl inte det bästa men ska bara ha det i fem år, jippie. Iallafall så måste jag återgå och jag längtar tills imorgon för nya 90210 och gossipgirl avsnitt släpps då! Något att längta till när man är i skolan. Ska nog göra mer kaffe nu, måste fortsätta vara pigg haha! HÖRS!

my day

Skolan va chill idag, hade bara ont i halsen. Sov när jag kom hem och åt och lite sånt. Kollade min hals innan och upptäckte flera vita prickar och det gör sjukt ont. Ska kanske till doktor imorgon men vi får se. För att ha något att göra så har jag börjat kolla O.C säsong 1! Kul för jag har inte sett något avsnitt innan. Får se om jag fortsätter kolla. Tog massa bilder innan men lyckades inte så bra. Får kolla imorgon om det finns någon att lägga upp. Iallafall så ska jag snart lägga mig, är så trött efter idag. Hörs och trevlig helg!

Will Young ~ Leave Right Now


hungry

Tjena tjena!

Gick upp halv tio idag, tror jag. Skönt, men min hals gör ont. Imorgon blir det skola igen, kanske blir kul. Solen börjar komma nu och snön försvinner sakta, skönt om det blir vår. Börjar bli hungrig så ska ta och laga något. Ni får ha en bra dag!

trött & fortfarande sjuk

Ska nog sova strax. Dagen har varit chill. Lagade mat innan till mamma och pappa sen kollade jag handbollen. Nu ligger jag och försöker hitta "Victoria's Secret Fashion Show" på internet. JA, hittade den nyss. Haha. Iallafall så får ni ha en bra kväll!

sjuksjuksjuk

Börjar bli trött på att vara hemma? Fjärde dagen från skolan jag är hemma. Jag vill bli frisk!

Vaknade vid 9 och gick upp, la mig vid tv:n och sov typ. Linn vaknade och vid 11 lagade jag pannkakor. GOTT! Nu ska jag gå ner till Linn som sitter och kollar One Tree Hill. Hörs!

no sleep

vaknat runt 4 gånger inatt, mitt öga va ihop klibbat, äckligt!
Nu kan jag inte sova. Får väl gå upp när resten an familjen går upp om en halvtimma? JAG VILL SOVA
Idag händer ingenting,ska väl bara sitta i soffan, ingen skola iallafall. Jag ville ju faktiskt dit idag....
Jag är sjukt hungrirg, hmm,,, klockan 6 på morgonen... HÖRS senare!

Sleepie

Dagen har ju gått SLOW, kanske för att jag är sjuk? Blir galen snart.
Jag måste gå till toan en gång var 5;e minut bara för att öga antingen kliar eller är fullt med vätska så jag inte kan se. SEGT.
Iallafall så lagade vi sushi innan, det var supergott som vanligt. Sen kollade jag lite "sex and the city", är nu på sista CD;n. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir ju hemma från skolan eftersom ögoninflammation smittar. Har lite böcker hemma så ska kolla igenom lite saker. Vi hörs.

anledning

Hej alla!
Superglad över ni som kollar min blogg även när jag inte skriver... Men en anledning finns det alltid. I onsags i skolan mådde jag inte så bra, jag ville bara hem till min säng. Jag hade ont i halsen och jag var förkyld. På torsdagen stannade jag hemma, då hade jag även börjat få ont i mina öron. Öroninflammation tänkte jag. På fredagen stannade jag även hemma och med samma halsont och förkylning även "öroninflammationen". På lördagen, alltså igår så åkte mamma, pappa och jag in till doktorn och han kollade mina öron. De sa att det inte var öroninflammation och det var ju jag glad över. Men det fortsatte sedan att göra ont i mina öron. Halsont;et hade dock gått bort. Idag när jag vaknade så var mitt öga ihop klibbat, mitt ena öra gjorde ont, min hals gjorde lite ont och jag var förkyld ( hostar ibland också ). Occh jag vaknar halv nio varje dag, jag som vill sova. Jag orkar inte vara sjuk!!!! Iallafall så ville jag bara skriva att jag kommer nog inte uppdatera på två dagar kanske. Men vi får se när jag mår bättre. Nu ska jag käka frukost!

early morning

Drar mig alldeles strax mot skolan för att ha engelska. Slutar tidigt idag!!!


~Vad ska ni göra idag?♥

Update, forever, weird

Sheeeeeeeeeeena!
Inte bloggat på en ... -evighet?
Jullovet var grymt för jag var i Spanien och sooolade, shoppade och hade kul. Kom hem i lördagskväll/natt så var sjukt trött. Men idag började skolan och det var faktiskt tråkigt. Ska inte berätta om det. Dock bara att jag hatar busschauförer. Efter skolan gick jag hem med Kajsa till mig. Vi käkade och fixade lite bilder, som ni såg i tidigare inlägg. Det var kul som vanligt och jag fick testa hennes hårförlängning, kulkul, men den var lite ljus för mitt hår, vilket inte syntes på bilderna. Nyss har jag sjungit lite, druckit te och mysit lite. Jag sitter och hör på låten ur (också) tidigare inlägg och stirrar ut genom förnstret så mysigt! Får en sån känsla, typ svårt att förklara. . . Ska inte göra så mycket nu, bara forsätta att sjuga sedan även läsa en stund eftersom jag hittade någon väldigt bra bok i Spanien ( på engelska!!! ) och jag kan inte sluta läsa del 2. Har även beställt del 3-4-5, så det gör mig ännu gladare. HÖRS!

~ One Direction - Torn

Kan inte sluta spela låten och såklart sjunga till! Gud va kul det är. Låten får mig på bra humör!

Dagen med KAJSA!


RSS 2.0