"Hate will get you every time"

HEJ!
Har varit upptagen de senaste dagarna och inte kunnat/hunnit blogga! Idag har jag packat hela dagen, jag har badat och fixat mina tånaglar! Klippt, målat och snart ska jag fixa mina fingernaglar också! Jag fick ansiktsmask av min syster, typ någon för finnar och som rengjorde på djupet och jag såg ut som en avatar, haha! Den sköljde jag ur nyss och nu är jag leeen i hela ansiktet, vilken underbar känsla! Imorgon blir det en slapp dag, men Linn och jag har lite planer, haha vi ska tvätta och städa typ! Längtar så mycket till på Torsdag! Imorse vaknade jag nog vid tio men gick upp vid elva eller senare, så imorgon ska jag försöka komma upp lite tidigare, jag får väl lägga mig lite tidigare än två också. Men jag älskar att sova, så det blir nog inget problem. Nu ska jag lyssna på musik och sjunga lite! Sen ska jag ladda in bilder från min systemkamera också, så att den blir tom. Haha, vet ni? Jag har ätit tre kanelbullar idag! Mamma lagade innan och jag var ju tvungen att smaka, sen var de så goda att jag tog två till nyss! Ojoj, måste sluta äta onyttigt! Nu ska jag gå, hoppas ni har haft en super bra dag! ♥

Växjö

Sitter nu hos min farmor och farfar i Växjö!! Har nyss ätit salamipizza och är såååå mätt! Innan var vi och kollade lite affärer, dock handlade jag inget. Nu ska jag snart äta glass så måste gå!! Hörs alla!

"I THOUGHT I COULD FLY"

Känslan av att vara ledig är ju helt underbar! Vaknade av att det regnade, åskade och blixtrade imorse, vilket jag tycker är mysigt när man ligger i sängen! Men det är alltid bättre med sol. Jag började dagen med att äta tårta till frukost! Haha, det fanns över från igår och den var så himla god! Annars har jag inte gjort så mycket idag, kollade klart på första säsongen av One Tree Hill som jag började kolla på igår. Dock spolar jag lite mellan åt. Nu har jag nyss druckit kaffe och sitter och kollar igenom lite bilder medan jag lyssnar på musik! Ska strax kolla lite TV tror jag. Hoppas ni har en bra fredag! ♥
Jag och Kajsa igår innan avslutningen! ♥

Jordgubbstårta och blommor!


 

 


Skolavslutningen idag.

Hej!! Är superglad för vi hade skolavslutning idag vilket betyder att jag nu har sommarlov! Dagen började nere på stranden med "London"- arbetslaget där vi lekte osv. Kom hem vid 11 ungefär och åt jordgubbar. Sen fixade jag mig och duschade. Sen var det på med klänningen och Linn fotade mig lite! Det blev superfina bilder. Kajsa kom hit och vi gick till skolan tillsammans med Klara. Avslutningen var helt okej, har inte varit med på denna skolan innan, men det var riktigt kul! Uppträdande och sånt, efter det gick jag ut och grillade med pappa, mmmmmmums. Just nu sitter jag och lyssnar musik, sjunger även lite, kul för jag har inte kunnat det på två veckor för jag var sjuk... Snart ska jag gå ner och laga en latte och äta tårta som jag gjorde innan! Extra MUUUUUUMS! ♥
Jag ÄLSKAR min klänning! Den är ifrån Spanien! ♥

Gårdagens shopping!

Klänning från H&M.
T-Shirt från Monki.

Måndag

Hejjjjjsan!
Guuuuuuuuuuud va varmt mitt rum är, sitter och svettas... Skoldagen va skön idag, solade en timma med Kajsa för vi hade ingen lektion, sen fick vi sluta tidigare också! Ska strax iväg med Ebba och cykla till Kolbrottet och möta några andra. Vet inte vd jag ska ha på mig än och jag vill inte ha shorts eller långbyxor, vilket problem. Nu ska jag lyssna musik! Hörs ♥

Danny Saucedo & Måns Zelmerlöw

Tre bilder från dagen & gårdagen då vi kollade två underbara killar sjunga! (Jag vet att kvalitén är dålig)

sikkkket väder!

Hej alla! Som ni säkert vet har jag varit sjuk, men är på bättringsvägen! Under helgen har det inte hänt så mycket. I fredags fotade jag Linn lite, det blev även några bilder på mig. Dock inga som var så bra, annars hade ni fått se dem! Igår var jag och kollade Måns Zelmerlöw som sjöng och spelade. Idag cyklade jag och kollade på Danny Saucedo som sjöng! Båda två sjunger otroligt bra och är väldigt duktiga! Jag kollade nyss på Bachelorette, annars gör jag inte så mycket. Jag har solat hela dagen idag, vilket var sköööönt! Sommarkänsla, såg även att det skulle vara drygt 20 grader på torsdag då jag har skolavslutning! Wonderful. Hörs.

fixar ipod o musik

Hej alla!
Sitter på Linns rum och försöker fixa vår musik så den laddas över till våra Ipod! Jag hostar och min näsa är snuvig, men det hindrar inte mig från att sjunga... hihi. Nej men jag äter chips och lyssnar musik. Mysigt. Gjorde de sista provet idag innan lovet! Svenska prov, vilket gick jättebra! Nu ska jag återgå till Linn som blir irriterad för att jag inte svarar, jag kan inte skriva och prata samtidigt, snacka om dåligt!

Tillbaka till skolan nu.

Tillbaka till skolan idag efter att ha varit sjuk en hel vecka... inte kul. Har svenska prov idag som kommer gå bra, hoppas jag. Hade inte mina böcker hemma så har suttit och läst på internet. Nu sitter jag i soffan och ska gå till skolan om en kvart ungefär. Har även skolavslutning om en vecka, najs! Fint att det just började regna också. Tur att jag inte tog på shorts. Ville ha det idag, för vårt hus är så extremt varmt på sommaren och jag svettas typ varje dag här hemma. See you!

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick :(

Jag är sjuk, vilket gör att jag inte orkar sitta vid datan... Men jag måste fixa ett arbete, som jag inte orkar göra. Vilket inte är bra. Jag har legat inomhus hela dagen i soffan, inte gjort så mycket. Jag är så trött och jag kan inte prata...typ tappat rösten. Nu ska jag kanske sätta mig där ute en stund. Hörs!

Sjuk

Hej alla!
Trevlig kväll igår! Ebba var här och vi käkade taco, badade i jacuzzin och kollade Vampire Diaries. Idag vaknade jag tidigt av min hals som gjorde ont. Sedan dess har jag legat i soffan och fortsatt kolla Vampire Diaries. Nu ligger jag i syrrans säng och halvsover. Ikväll blir det att kolla film och bara slappa. Skönt att vara ledig!


RSS 2.0