16:56

Helluuu! Låg i min säng och kollade Smallville säsong 1 och tydligen så somnade jag... i ungefär en timma, tror jag. Kanske mer. Så nu är jag väldigt pigg... Iallafall så sitter jag i min säng nu och lyssnar lite musik. Skolan var inte särskilt kul idag, vi fick se vårt nationella prov - häfte. Det hette "Dåtid, Nutid, Framtid". Det verkade kanske bra faktiskt. Nu ska jag strax gå ner och käka något sen fixa lite tyska. Ha det bra!!

Sundaaaay

Hej alla! Söndagar är alltid så sega, fast ändå ganska chill. Ifredags hade vi gäster, käkade gott och hade trevligt. Igår gjorde jag inte så mycket, mina ögon var svullna och röda utan att jag vet varför...konstigt. Idag har jag bara varit hemma och ta't det lugnt. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik! Ska kolla någon film eller något senare. Kommer ha ganska fullt upp i veckan, vi ska göra förberedelser inför nationella prov och lite sånt... aja, vi hörs!

hottie's


Thinkin' of you

Hejsan alla!
Torsdag idag, ganska lång dag i skolan, men det gick bra. Gjort läxor, arbeten och inlämningar denna veckan så har inte bloggat så mycket. Imorgon är det fredag vilket är sjukt skönt! Har inget planerat så ska bara ta det lugnt, vi ska bowla med klassen också!! Kommer bli kul! Har inte bowlat på några år. Så vi får se hur det går...  Nu håller jag på och städar lite och fixar med mamma. Kollade nyss på det nya avsittet av One Tree Hill, sååååå awesome alltså! haha, nu måste jag dra! Vi hörs ♥

"Be bold and mighty forces will come to your aid"

Hej alla! Dagen har varit ganska tråkig och lång!! Hade fysträning på idrotten vilket var så jäkla kul asså! Sen har dagen bara varit tråkig. Suttit i soffan sedan jag kom hem och bara frysit...Kollat "Pretty Litte Liars" och "The Lying Game" och nu ska jag kolla lite tv innan jag sätter på ett nytt avsnitt av "The Bachelor"

Rom :)

Jag ÄLSKAR Rom!! Så underbar och vacker stad!!

FRIDAY!!

Är fortfarande sjuk, har så ont i huvudet hela tiden och är illamående... hoppas det går över snart!! Det är liksom fredag!! Var en snabbis på maxi innan och köpte toning till håret, så mamma fixade till mitt hår innan. Jag fönade nyss klart det och resultatet blev som jag ville ha det!! Inte för att det blev en stor förändring eftersom jag tonade det mellanbrunt, men jag ville få bort missfärgen från slingningen jag gjorde för någon månad sedan... Nu sitter jag framför TV:n och käkar godis, och bara myser med familjen. Ska strax fixa så att Rom bilderna hamnar på facebook också! Så håll utkik! HÖRS!

People say nothing is impossible, but I do nothing every day.

Vaknade imorse och mådde lika dåligt som igår... jätteont i halsen och huvudet. Idag har jag alltså bara legat i soffan och lyssnat musik. Jag var också en runda på maxi och köpte lite godis(!) så jag kanske blir frisk(?) Nu har jag precis lagat mat och ätit!! Sjukt starkt men väldigt GOTT! Nu ska jag skriva lite på min samhällsekonomi som ska in imorgon och kolla tv. Vi hörs!!

be you


Smile


Long time ago

Har varit väldigt osocial på bloggen på senaste tiden och har egentligen ingen bra ursäkt. Jag har fullt upp med skolan och lite annat. I helgen var jag i ROM med min familj och bästa kompis!! Det var skitkul, en helt fantastisk stad!!! Underbart vacker. Det kommer bilder så småningom, både från Berlin och Rom. Iallafall så har jag varit i skolan hela dagen. Vi gick igenom lite gamla nationella prov både i matte och muntligt i svenska. Vilket var hyfsat svårt men det kommer nog gå bra. Efter skolan gick jag direkt hem för jag kände mig illamående och hade ont i huvudet, vilket jag fortfarande har. Bara för en stund sen eller rättare sagt en timme sedan var jag hemma hos Lina och hämtade hem min klasströja!! Så skön, haha. nu ska jag kolla lite tv och sedan översätta något i tyskan...får se hur det går! Vi hörs sen alla läsare!!

Onsdag

Tjena alla! Skolan har dragit igång igen och jag ska strax gå iväg för att träffa Ebba! I fredags åkte jag till Berlin och var där till i söndags, inte världens roligaste resa men lärde mig lite ny historia som jag inte innan förstått alls. Nu måste jag gå, jag slutar sent idag och när jag kommer hem ska jag fixa tyska och slappa! Vi hörs!♥

just nu...

....sitter jag hemma hos Kajsa! Hon är i duschen och fixar sig. Tjejkvällen kommer bli jäääääättekul!! Ni får veta mer om det senare!

3/1 2012

Sitter i min säng och kollar senaste "Pretty little liars"-avsnittet som kom ut idag! Så awesome alltså!! Ska kolla "The lying game"-avsnittet som också kom ut idag, men det ska jag göra senare. Imorgon ska jag på tjejkväll hos BÄSTA Kajsa, äta gott och bara umgås med några tjejer i klassen! Kommer bli superkul. Nu ska jag lägga mig ner och kolla vidare, vi höööres! ♥
Bjuder på en bild från Skolavslutningen 2011, jag och Kajsa!! ♥

RSS 2.0