Dagarna...

Torsdagen spenderades i skolan men slutade vid ett, jag och Felicia drog in till stan och skulle fika, vilket blev lite väl komplicerat med det fixade sig haha, sedan gick vi runt och försökte sätta ihop en present, vilket blev riktigt bra. Igår hade jag bara två lektioner i skolan och det var verkligen skönt med fredag! Men på morgonen så var bussen försenad och vi kunde inte stanna vår andra buss så vi fick gå ut till skolan för att inte komma alltför sent. Hade matte och sen idrott, vi hade ett triathlon med spinning, löpning och simning på golvet...Ganska kul men utmattande, har ont i mina vader idag. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik, segat hela morgonen!
 
 

Studying like all the time

Pluggar hela tiden... Har inte mycket tid, just nu sitter jag i soffan och skriver på min novell som ska lämnas in imorgon, går inte särskilt bra men får göra så gott jag kan. Ska kolla tv under kvällen så får väl skriva under pauserna. Blir att kolla Dallas. Imorgon blir det en kort dag i skolan, tre lektioner, engelska, svenska och biologi sedan slutar jag vid ett och då ska jag in till stan med Felicia och ta en fixa och plugga lite matte. Blir mysigt! Nu måste jag fortsätta men skriver igen när jag har lust och tid!
 
Här får ni några bilder att kolla på under tiden som jag pluggar!
 

Tuesday

Vilken irriterande och sjukt jobbig dag! På mattelektionen fick jag sjukt ont i huvudet och tror jag fick migrän. Jag mådde väldigt dåligt, illamående osv. Ville bara hem, men ville inte missa något i skolan. Nu mår jag bra iallafall, pluggade lite matte och nu kollar jag på Halv åtta hos mig, senare blir det x-factor. Ska även försöka lägga mig tidigt så ja får sova, är så sjukt trött... Later readers

new week

oj, längesen sist. Bättre sent än aldrig.
Förra veckan var sjukt jobbig, pluggade ungefär varje dag och hade massa matte plus matteprov på fredagen som var svårt... Får tillbaka resultat på onsdag. I helgen var jag på Väla och Ikea med familjen, jag köpte ingenting. Idag hade jag tre lektioner, Samhälle, svenska och matte. Vi började med algebra nu och jag gillar verkligen det, mycket roligare än binära tal, baser osv.

När jag kom hem, vid fem så satte jag mig med matte och pluggade ungefär fem tal. Drack kaffe och åt, sen kollade jag X-factor, vilket är mycket sämre än X-factor UK, måste alla svenska bara skämta och sjunga dåligt? stör mig på att de inte tar chansen att faktiskt sjunga bra. Jag hade gärna varit med om jag hade haft rösten... Älskar att sjunga ändå! Tänkte lägga ut lite musik jag lyssnat på på sistone.
 
 
 
 
 
 
 

En vanlig dag...

Vilken seg dag det varit! Skittråkiga lektioner och sega lärare... Morgondagen blir inte bättre, ligger just nu i min säng och pluggar lite matte till provet på fredag! Måste även kolla igenom tyskaglosor, engelskaglosor, en svenska sak och instuderingsfrågor till samhällen! Shit va mycket jag har att göra, fast det går bra, jag trivs fortfarande på gymnasiet! Och jag börjar gilla hösten mer och mer, det är så mysigt när det spöregnet hela tiden!
 
 

911

Sitter just nu på en engelska lektion och hör en text på Paddan! Pretty funny! Mer uppdatering om dagen senare när jag kommer hem!

Helluuuu

En ny vecka!
Hade skolfoto igår, den seriösa bilden, vi ska ta en lite mer oseriös på fredag! Idag var en helt okej dag, har inte gjort så mycket. Har börjat få ont i halsen också, vilket är jobbigt för jag vill prestera bra i skolan och inte missa något. Ligger just nu i soffan och gjort klart min engelska till imorgon, nu har jag bara tyska kvar!

Padda inlägg

Blev väckt av mamma vid sju, vilket var lite jobbigt förlag hade sovmorgon och skulle gå upp vid halv tio... Men ingen sovmorgon för mig, jag låg och vred i min säng och kunde inte somna om. Sen åkte jag till skolan vid halv tolv och hade samhälle, svenska och matematik. Matten går upp och ner, i fredags gick det jättebra och idag var det helt plötsligt mycket svårare.. Men det går som det går, det är inte helt omöjligt iallafall! Ska strax gå och lägga mig nu och bara tagga inför imorgon, ska upp ganska tidigt för jag börjar 08:10 och jag måste duscha för vi ska ta skolfoto!!! Vi hörs imorgon läsare!

Kvällsinlägg

Ligger just nu i min säng och kollar ett avsnitt Vampire Diaries medan jag gör mitt första blogginlägg från min IPad! Ska upp vid halv tio imorgon bitti och börjar skolan vid 12:10, skönt med sovmorgon! Skriver mer imorgon!
 
 

long time ago

Veckan gick förvånansvärt snabbt, hann med mycket i skolan! Jag trivs så sjukt bra! I fredags hade jag en mattelektion som gick superbra och en idrottslektion då vi höll på med bollekar och samarbete, även bålträning och avslappning på slutet. Pappa hämtade mig när vi slutade och sedan åkte hela familjen till Ullared, jag shoppade inte något särskilt. Men det var kul i alla fall, har inte varit där på hur länge som helst.

I går var jag hemma hela dagen, slappade och spenderade några timmar framför "Degrassi", har sett klart alla avsnitt nu, så måste vänta till det börjar sändas i oktober..

I dag började dagen med underbara våfflor!! Sen städade jag mitt rum lite, slängde ganska mycket gamla papper osv. Så nu är mitt rum väldigt fint igen, ska bara få upp lite fotografier på väggen...
Aja, just nu sitter jag på mitt rum och drack precis upp mitt te, äter lite godis och lyssnar på grym musik! Det är även väldigt mysigt väder ute, it's raining! Älskar att höra regnet.

 

RSS 2.0