mondaaaay

Har gjort absolut ingenting idag? haha, nej men min dag började med en mattelektion då jag fick reda på att jag fick MVG på ett matteprov vi hade förra veckan!! Blev typ överglad, haha. Sen hade vi tre lektioner till bland annat engelska då vi kollar på Forrest Gump som jag inte sett tidigare och den är faktiskt ganska bra!! Sen när jag kom hem så slappade jag mest, alltså har jag inte gjort något särskilt. Nu sitter jag på mitt rum med en latte och målar mina naglar. Ska även fixa ett idrottsarbete som ska in på torsdag, eftersom vi har orientering i Vilshärad, scary att man ska springa själv, men det kommer nog gå bra. Ha en bra kväll allihopa! ♥
jag just nu!!

saturday

Tjaaaao!
Så sjukt glad över att det är helg!! Dagen har jag tillbringat med några i min släkt, det var mysigt. Sen köpte jag även en jättegullig klänning innan som jag älskar!! Nu sitter jag och kollar tv och ska strax gå upp och lägga mig i min säng, och kolla något avsnitt "Vampire Diaries". Vi hörs!!

Hi Guys

Inte gjort så mycket idag, hade en helt vanlig dag i skolan och det var tråkigt. Vi började ha nationella muntligt i svenska nu också, inte för att det jättesvårt men det är ändå aldrig kul när det är muntligt inför 25 pers!! När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade One Tree Hill vilket var skönt!! Nu sitter jag och slappar lite, kollar tv och ska lägga mig lite tidigare idag tror jag för jag är verkligen trött! Hörs senare!

Wonderful

Jag vet att jag inte bloggat på flera veckor men det har varit så mycket i skolan och sen var jag i Spanien på påsklovet!! Hade iallafall ett superbra lov och det var skitfint väder där nere! Sen denna veckan har varit jobbig, i onsdags satt jag och skrev på en inlämning till torsdagen som tog hela kvällen, på torsdagen pluggade jag till biologiprov som jag hade igår och det gick väl sådär... Fick även reda på att jag kom in preliminärt på mitt gymnasieval!! Snacka om att jag är glad! Idag har det inte hänt så mycket, vaknade vid 8 och gick upp vid 9 kanske. Sen åkte jag, mamma och pappa o kollade lite bilaffärer och sen klippte jag mig! Så nu är mitt hår inte lika slitet! Skönt. Nu sitter jag i min säng och lyssnar musik, hade även tänkt måla min naglar! Det var ett tag sen sist.
Här får ni några bilder från Spanien!
Vi firade min födelsedag på Puccini!
Åt världens godaste oxfilé!
Vi powerwalkade och promenerade varje dag!!
Och hade det superskönt i 25-30 graders värme.

RSS 2.0